Grease.

Sedan i höstas har vi repat varje vecka inför Grease, och efter en vårtermin med rep tre gånger i veckan så var det äntligen dags för att visa upp vår lilla musikal i mitten av maj. Jag spelade Jan och fick bära en rödhårig peruk, för tydligen fanns det visst inte så många snaggade tjejer på 50-talet? Kameran fick hänga med till teatern under föreställningshelgen, men jag fick tyvärr inte möjlighet att fotografera så mycket. Trots det så kommer här iallafall några utav bilderna:
 
 

Väldigt mycket sommar.

I torsdags lämnade jag in min sista inlämning och höll mitt sista tal, och nu är jag klar med gymnasiet. Tror knappt att jag riktigt kan förstå det? Känns dessutom så konstigt att plötsligt inte ha något plugg, vilket kanske är anledningen till att jag är otroligt rastlös och trots att jag bara har sovit fem timmar ändå är redo för äventyr.
 
Det är så himla mycket sommar. Grönt överallt, man kan springa runt barfota och i shorts och bara njuta av solen på ens bleka ben. Alltså sommar, som jag har saknat dig.
 

23 dagar kvar.

Om 23 dagar tar jag studenten. Efter nästa torsdag kommer mina sista inlämningar vara inlämnande, jag kommer ha haft mina sista prov och hållit mina sista tal. Vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv så lite tid som det plötsligt finns kvar? Tänk att inte behöva gå till skolan i höst? Istället ska jag jobba, se till att ta det där körkortet, läsa böcker, skriva och fotografera en massa.
 
Förra veckan var jag i Paris, och under helgen hade vi ett flertal musikalföreställningar med Grease, som nu plötsligt är över? Har massvis med bilder, men i och med att klockan tickar så har jag inte hunnit redigera dem utan ska istället jobba vidare med mitt sista skolarbete. Jag är snart klar?? Vad är detta?
 
Dessutom har allting exploderat i grönt, det är varmt ute och jag bara älskar, älskar, älskar sommaren. Vi hörs om ett tag.