En sensommarkväll.

Det är lördag och trettio dagar kvar till julafton. Om cirka tre veckor åker jag hem, men först ska jag överleva exams. Det känns som att var och vartannat inlägg är om att jag tycker tiden går så snabbt, men den gör ju det. Jag vet inte var denna terminen blev av, hur jag skrev alla uppsatser och lämnade in dem, fick tillbaka dem och plötsligt står vi här. En vecka kvar av november. 
 
Ibland slås jag av lite hemlängtan, speciellt nu i juletider då jag längtar till lussebullar och lucia. Men samtidigt så kommer inte hemlängtan alls så ofta, och det är så fint ändå. Att Glasgow blivit mitt hem. Här bor jag nu, och trivs så bra. Men, i mitt bildarkiv finns några bilder från Vejby i augusti, och de väcker ju längtan till liv lite. Tänk så fint att en kan ha flera hem ändå.
 
 

Setumaa.

I samma veva som vi besökte Tartu, så besökte vi även Setumaa i sydöstra delen av Estland. Tog även en 800 meter lång tur genom Ryssland, men är lite tveksam om det verkligen gör att jag kan kryssa av Ryssland på listan av länder jag besökt. 
 
 

Pastellfärgade hus och universitetsbyggnader.

Kalendermässigt är vi mitt i november, men i min hårddisk och bildredigeringsprocess är det fortfarande sommar. Julimånad, och Estland. Så här kommer några bilder från en utflykt till Tartu. Enligt mig hade stoppet i Tartu definitivt kunnat vara längre, men är så glad att jag fick komma hit för första gången, och promenera bland pastellfärgade hus och kika på universitetet. En dag vill jag bo i ett pastellfärgat hus.