Till en annan kontinent.

Håller på att packa och försöker hinna med lite skolarbete för imorgon, eller snarare inatt, hoppar vi in i bilen och kör till Kastrup för 6.30 går vårt plan till Marocko! Först ska vi spendera några dagar i Essaouira, och sen resten av tiden i Marrakech. Kommer troligtvis återvända med ett kameraminne fullt med vackra bilder. Ha det bra!
 
 

London dag V.

(Dag ett, två, tre och fyra.)
 
Vår femte och sista dag i London. Vi hängde på Portobello och Camden Market, åt dumplings och fikade (bland annat).
 
En suddig bild på dessa underbara dumplings, alltså mmm.
 
Och det var allt från denna London-visit. 
 
 

Söndag.

Jag äter fruktsallad till frukost. Solen skiner in genom fönstret och lurar mig att det är varmt ute, men när jag stiger ut genom dörren andas jag vita moln från min mun och de där strumpbyxorna känns inte längre ideala. Men det finns ändå en känsla av vår i luften, och jag får nästan lust att köra ett vårskrik Ronja Rövardotter-stil.
 
Annars då? Jag har läst Jonas Hassen Khemiris Allt jag inte minns. Den var otroligt bra, läs den. Dessutom längtar jag sönder till Paris-resan med franskagruppen i maj, och har ångest över hösten. Vad ska jag egentligen göra nästa år?
 
Men nu behöver jag nog återgå till mitt språkhistoria-pluggande. Dock är det snart sportlov, och snart åker jag till Marocko. Åh, värme, jag ser fram emot att få spendera lite tid med dig.